Wersje kompatybilne
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 10 g lime juice
- 5 g sesame oil
- 60 g rice vinegar
- 25 g maple syrup
- 25 g toasted sesame seeds
- 30 g cornflour
-
60
g tamari
lub light soy sauce - ½ tsp dried chilli flakes
- 900 g cauliflower florets, halved if large
- 250 g basmati rice
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g olive oil
- 1 red chilli, halved, seeds removed
- 50 g spring onions, cut in pieces, plus 1 finely sliced for garnishing
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
lub ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g hoisin sauce
- 200 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2133 kJ / 506 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 82 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Sód
- 892 mg
Alternatywne przepisy
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Chickpea Pancakes
20min