Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
lime juice10 g
-
sesame oil5 g
-
rice vinegar60 g
-
maple syrup25 g
-
toasted sesame seeds25 g
-
cornflour30 g
-
light soy saucetamari60 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
cauliflower florets halved if large900 g
-
basmati rice250 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
olive oil20 g
-
red chilli halved, seeds removed1
-
spring onions cut in pieces, plus 1 finely sliced for garnishing50 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
hoisin sauce30 g
-
water200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
892 mg
Białko
15 g
Kalorie
2133 kJ /
506 kcal
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min