Urządzenia i Akcesoria
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Slaw
-
red cabbage cut in pieces (4 cm)180 g
-
white cabbage cut in pieces (4 cm)180 g
-
cider vinegar30 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Avocado Crema
-
fresh coriander leaves5 g
-
garlic cloves3
-
groundnut oil20 g
-
avocados (approx. 250 g), cut in pieces2
-
lime juice, freshly squeezed15 g
-
fine sea salt¼ tsp
BBQ Pulled Jackfruit
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
groundnut oil30 g
-
tomato ketchup220 g
-
dark brown sugar60 g
-
cider vinegar30 g
-
smoked paprika1 Tbsp
-
chilli powder1 tsp
-
liquid smoke1 tsp
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
corn tortillas8
-
tinned young jackfruit, in brine rinsed, drained (2 x 400 g tins)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1314 mg
Białko
12 g
Kalorie
3102 kJ /
740 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min