Urządzenia i Akcesoria
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 slices
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh basil leaves10
-
onions, halvedshallots halved60 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying20 g
-
courgettes cut in pieces250 g
-
large eggs6
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
asparagus fine stems80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.5 g
Kalorie
599 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.