Urządzenia i Akcesoria
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 slices
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh basil leaves10
-
onions, halvedshallots halved60 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying20 g
-
courgettes cut in pieces250 g
-
large eggs6
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
asparagus fine stems80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.5 g
Kalorie
599 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min