Urządzenia i Akcesoria
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Olive tapenade
-
pitted Kalamata olives50 g
-
pitted green olives50 g
-
semi sun-dried tomatoes drained1 tbsp
-
pickled capers rinsed and drained2 tsp
-
fresh basil leaves5
-
ground smoked paprika2 pinches
-
balsamic vinegar1 tsp
Tortilla
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)50 g
-
olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
red onion80 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
water500 g
-
Ruby Lou potatoes peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)200 g
-
fresh mushrooms (opcjonalnie) cleaned and sliced40 - 60 g
-
red capsicum deseeded and cut into strips (0.5 cm)80 g
-
ground paprika½ tsp
-
sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
eggs6
-
full cream milk50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
481.1 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
687.5 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Chilli con carne
45 min
Basil pesto
10 min
Minestrone
40 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Hommus dip
5 min
Rice salad
1 godz.
Risotto verde
45 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Classic mushroom risotto
30 min