Capsicum and potato tortillas with olive tapenade

Capsicum and potato tortillas with olive tapenade

4.3 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
8 portions

Składniki

Olive tapenade
  • pitted Kalamata olives
    50 g
  • pitted green olives
    50 g
  • semi sun-dried tomatoes drained
    1 tbsp
  • pickled capers rinsed and drained
    2 tsp
  • fresh basil leaves
    5
  • ground smoked paprika
    2 pinches
  • balsamic vinegar
    1 tsp
Tortilla
  • Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
    50 g
  • olive oil plus extra for greasing
    1 tbsp
  • red onion
    80 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • water
    500 g
  • Ruby Lou potatoes peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
    200 g
  • fresh mushrooms (opcjonalnie) cleaned and sliced
    40 - 60 g
  • red capsicum deseeded and cut into strips (0.5 cm)
    80 g
  • ground paprika
    ½ tsp
  • sea salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ - ½ tsp
  • eggs
    6
  • full cream milk
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 164 kcal / 687.5 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 5.6 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 481.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...