Wersje kompatybilne
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Olive tapenade
- 50 g pitted Kalamata olives
- 50 g pitted green olives
- 1 tbsp semi sun-dried tomatoes, drained
- 2 tsp pickled capers, rinsed and drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches ground smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 80 g red onion
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g Ruby Lou potatoes, peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (opcjonalnie)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into strips (0.5 cm)
- ½ tsp ground paprika
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 50 g full cream milk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 687.5 kJ / 164 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 481.1 mg
Alternatywne przepisy
Quinoa tabouli
12h 40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Crunchy seeded broccoli
40min
Roasted carrot dip
1 Std.
Fattoush with grilled haloumi
5h
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Hommus dip
5 Min
Hommus
15 Min