Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Garlic chilli oil
-
olive oil100 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes3 tsp
Yoghurt soup
-
Greek-style natural yoghurt800 g
-
garlic clove1
-
brown rice200 g
-
boiling water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
dried mint1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh spinach leaves torn40 - 50 g
-
fresh mint leaves only, torn2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
526.8 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
2012.1 kJ /
480.9 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
58.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato 'pizzas'
1 godz.
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 godz.
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3 godz.
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Revithia (chickpea soup)
24 godz. 40 min
Eggplant with burghul
55 min
Rice salad
1 godz.