Wersje kompatybilne
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Garlic chilli oil
- 100 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dried chilli flakes
Yoghurt soup
- 800 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 200 g brown rice
- 1000 g boiling water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 tbsp dried mint
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1633.3 kJ / 389 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 44.6 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 645.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stuffed butternut pumpkin with feta
1u. 50min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Ratatouille
40 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Lupini cheese
3h 20 min
Raw apple pie
3h 25min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Impossible coconut pie
1h 30min