Urządzenia i Akcesoria
Spiced red wine pears
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Spiced pears
-
red wine400 g
-
water200 g
-
Rapadura sugar200 g
-
cinnamon quills2
-
whole cloves3
-
orange zest and juice1
-
ground ginger¼ tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
pears (approx. 4-6 pears) peeled, cored and cut into quarters900 - 1000 g
Banana ice cream
-
macadamia nuts80 g
-
banana cut into pieces (3 cm) and frozen450 g
-
vanilla bean paste½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11.2 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
1586.9 kJ /
377.8 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
60.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and saffron risotto
30 min
Hommus
15 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Basil pesto
10 min
Minestrone
40 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Raspberry mini clafoutis
30 min
Baked honey cheesecake
4 godz. 20 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min