Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin, carrot and herb bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
grapeseed oil plus extra for greasing40 g
-
raw almonds150 g
-
flaxseeds (linseeds)1 tbsp
-
chia seeds1 tbsp
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
coconut flour40 g
-
baking powder1 tsp
-
dried onion flakes1 tsp
-
dried mixed herbs1 tsp
-
raw cashew nuts30 g
-
carrot cut into quarters100 g
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
eggs4
-
apple cider vinegar1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
218.9 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1505.6 kJ /
358.4 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chia coconut bread
2 godz. 40 min
Five seed energy bars
1 godz. 45 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Orange, hazelnut and coconut balls
2 godz. 10 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Falafel crackers
40 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Coconut and beetroot balls
40 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Chocolate fruit and nut squares
1 godz. 10 min
Carrot cake bliss balls
40 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min