Pumpkin, carrot and herb bread

Pumpkin, carrot and herb bread

4.2 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions

Składniki

  • grapeseed oil plus extra for greasing
    40 g
  • raw almonds
    150 g
  • flaxseeds (linseeds)
    1 tbsp
  • chia seeds
    1 tbsp
  • fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
    1 sprig
  • coconut flour
    40 g
  • baking powder
    1 tsp
  • dried onion flakes
    1 tsp
  • dried mixed herbs
    1 tsp
  • raw cashew nuts
    30 g
  • carrot cut into quarters
    100 g
  • butternut pumpkin peeled and cut into pieces (2-3 cm)
    100 g
  • eggs
    4
  • apple cider vinegar
    1 tsp
  • sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 358.4 kcal / 1505.6 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Sód 218.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...