Urządzenia i Akcesoria
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Mayonnaise
-
sunflower oil150 g
-
egg1
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
pickled capers chopped2 tsp
-
salt to taste1 - 2 pinches
Salmon burgers
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)6
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh tarragon leaves only2 sprigs
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)3
-
frozen green peas80 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Zucchini fries
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
white bread60 g
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
zucchini cut into batons (5 cm x 1 cm)300 g
Assembly
-
olive oil2 tbsp
-
hamburger buns4
-
cherry tomatoes cut into halves160 g
-
green lettuce leaves to serve8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1706.8 mg
Białko
44 g
Kalorie
4189.5 kJ /
997.5 kcal
Tłuszcz
71.6 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut turmeric fish curry
40 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Turmeric fish
30 min
Layered lamb curry
1 godz.
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Smoked honey and dill salmon
1 godz. 5 min
Open fish burgers
1 godz.
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min