Urządzenia i Akcesoria
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Mayonnaise
-
sunflower oil150 g
-
egg1
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
pickled capers chopped2 tsp
-
salt to taste1 - 2 pinches
Salmon burgers
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)6
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh tarragon leaves only2 sprigs
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)3
-
frozen green peas80 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Zucchini fries
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
white bread60 g
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
zucchini cut into batons (5 cm x 1 cm)300 g
Assembly
-
olive oil2 tbsp
-
hamburger buns4
-
cherry tomatoes cut into halves160 g
-
green lettuce leaves to serve8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1706.8 mg
Białko
44 g
Kalorie
4189.5 kJ /
997.5 kcal
Tłuszcz
71.6 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and pesto risoni
35 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Crumbed fish nuggets
1 godz. 40 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Pastitsio
1 godz. 30 min
Chicken picadillo cups
40 min
Turkey patties
30 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
Keftethes (Greek meatballs)
40 min