Wersje kompatybilne
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mayonnaise
- 150 g sunflower oil
- 1 egg
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp lemon juice
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 tsp pickled capers, chopped
- 1 - 2 pinches salt, to taste
Salmon burgers
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)
- 80 g frozen green peas
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Zucchini fries
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 60 g white bread
- 1 egg
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 300 g zucchini, cut into batons (5 cm x 1 cm)
Assembly
- 2 tbsp olive oil
- 4 hamburger buns
- 160 g cherry tomatoes, cut into halves
- 8 green lettuce leaves, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4189.5 kJ / 997.5 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 43.2 g
- Tłuszcz
- 71.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.4 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 1706.8 mg
Alternatywne przepisy
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Turkey patties
30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Turmeric fish
30 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50 min