![Baked spinach and feta mushrooms Baked spinach and feta mushrooms](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E419E8E-6DEB-4B7C-A3F6-064DA9313F6E/Derivates/6C7392A6-0A27-4BBB-9AE8-9D7F8BED42A1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 2 slices day old bread, torn into pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 953 kJ / 227 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 653.7 mg
Alternatywne przepisy
Smoked salmon slice
2 godz. 40 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1sa 50 dk
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
Russian beetroot salad
1h 10min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min