Urządzenia i Akcesoria
Baked spinach and feta mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) (optional)50 g
-
day old bread torn into pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon peel no white pith (1 x 5 cm)2 pieces
-
brown onion cut into halves120 g
-
bacon trimmed and cut into pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
pine nuts toasted2 tbsp
-
Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)180 g
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh portobello mushrooms brushed clean and stalks removed6 - 8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
653.7 mg
Białko
12 g
Kalorie
953 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Mushroom stroganoff
20 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min