Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- olive oil, for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp nutritional yeast
- 100 g day old bread, torn into pieces
- 500 g water
- 1 swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 2 fennel bulbs, trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)
- 1 zucchini, cut into thin slices (5 mm)
- 1 red onion, cut into thin slices (5 mm)
- 2 - 3 fresh tomatoes, cut into thin slices (5 mm)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 656.8 kJ / 156.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 279.2 mg
Alternatywne przepisy
Savoury tofu quiche
1h 30min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Tempeh bolognaise
30 min
Ratatouille
40min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5 min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Guacamole with mango
10min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Chilli con tempeh
20min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min