Urządzenia i Akcesoria
Autumn vegetable gratin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
garlic cloves2
-
nutritional yeast1 tbsp
-
day old bread torn into pieces100 g
-
water500 g
-
swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)1
-
potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)1
-
fennel bulbs trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)2
-
zucchini cut into thin slices (5 mm)1
-
red onion cut into thin slices (5 mm)1
-
fresh tomatoes cut into thin slices (5 mm)2 - 3
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
279.2 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
656.8 kJ /
156.3 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 godz. 20 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Basic bread
1 godz. 35 min
Potato bake
1 godz. 35 min