Autumn vegetable gratin

Autumn vegetable gratin

3.3 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • olive oil for greasing
  • Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)
    50 g
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • garlic cloves
    2
  • nutritional yeast
    1 tbsp
  • day old bread torn into pieces
    100 g
  • water
    500 g
  • swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
    1
  • potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
    1
  • fennel bulbs trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)
    2
  • zucchini cut into thin slices (5 mm)
    1
  • red onion cut into thin slices (5 mm)
    1
  • fresh tomatoes cut into thin slices (5 mm)
    2 - 3
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried thyme
    1 tsp
  • sea salt to taste
    ⅛ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 156.3 kcal / 656.8 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 4.9 g
Węglowodany 16.6 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 279.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...