Urządzenia i Akcesoria
Autumn vegetable gratin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
garlic cloves2
-
nutritional yeast1 tbsp
-
day old bread torn into pieces100 g
-
water500 g
-
swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)1
-
potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)1
-
fennel bulbs trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)2
-
zucchini cut into thin slices (5 mm)1
-
red onion cut into thin slices (5 mm)1
-
fresh tomatoes cut into thin slices (5 mm)2 - 3
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
279.2 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
656.8 kJ /
156.3 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable pilaf
1 godz.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min
Rice salad
1 godz.
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min