Urządzenia i Akcesoria
Ricotta patties with chilli lime corn
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Coriander salsa
-
red onion30 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
tomatoes deseeded and cut into pieces (1 cm)4
-
sweet chilli sauce2 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
ground cumin1 tsp
Ricotta patties
-
walnuts50 g
-
pecan nuts50 g
-
day old bread250 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
ricotta drained300 g
-
eggs3
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
cayenne pepper to taste1 pinch
-
mustard powder¼ tsp
-
nutritional yeast2 tsp
Chilli lime corn
-
limes zest only, no white pith2
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
fresh red chilli deseeded if preferred and cut into halves1
-
unsalted butter softened50 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet corn cobs husks on4
-
water500 g
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1389.8 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
3519.3 kJ /
837.8 kcal
Tłuszcz
45.7 g
Błonnik
17.1 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
66.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Satay noodle salad
35 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Filo spinach slice
55 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min