Urządzenia i Akcesoria
Beetroot salad with raita dressing
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
raw beetroots peeled and cut into thin slices (see Tips)2
-
dried chilli flakes plus extra 2 pinches for dressing1 tsp
-
red wine vinegar2 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt1 tsp
-
boiling water500 g
-
piece fresh ginger6 cm
-
sweet potato150 g
-
sunflower oil (approx. 250 g), for shallow frying
-
garlic clove1
-
Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
alfalfa sprouts to serve (optional)
-
black sesame seeds to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
645.5 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1002.1 kJ /
238.6 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian chicken noodle salad
45 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Broccoli salad
10 min
Coleslaw
10 min
Beetroot salad
10 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Mango rice
35 min
Mango and turmeric sorbet
10 min