Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 raw beetroots, peeled and cut into thin slices (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes, plus extra 2 pinches for dressing
- 2 tbsp red wine vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 500 g boiling water
- 6 cm piece fresh ginger
- 150 g sweet potato
- sunflower oil (approx. 250 g), for shallow frying
- 1 garlic clove
- 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground cumin
- alfalfa sprouts, to serve (optional)
- black sesame seeds, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1002.1 kJ / 238.6 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 645.5 mg
Alternatywne przepisy
Asian chicken noodle salad
45 min
Colourful quinoa salad
40 Min
Broccoli salad
10 min
Coleslaw
10 min
Beetroot salad
10 min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Rice salad with warm mustard dressing
1h 40 min
Miso coleslaw
20 min