Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de maroilles, en morceaux
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 100 g de bière brune
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g d'eau
- 2 magrets de canard avec la peau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2557.1 kJ / 611.2 kcal
- Białko
- 31.9 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 48.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 26.6 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 705 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Jambalaya de poulet
40min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Boulettes de poulet au pesto rouge
1h
Pain de poisson à l'avocat sans lactose
2h
Baeckeoffe aux deux poissons
1u. 45min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45min
Cabillaud au chorizo
35min
Tarte au saint-nectaire
50min
Beurre bordelais
30min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min