Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de maroilles, en morceaux
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 100 g de bière brune
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g d'eau
- 2 magrets de canard avec la peau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2557.1 kJ / 611.2 kcal
- Białko
- 31.9 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 48.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 26.6 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 705 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jambalaya de poulet
40 min
Fricassée de poulet
55min
Aligot et poulet à la sauge
50min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 Std. 10 Min
Saumon gratiné à la pomme
30 min
Cassoulet toulousain
1h 40min
Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre
1 Std. 20 Min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min