Magret de canard au maroilles et à la bière

Magret de canard au maroilles et à la bière

4.1 17 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 oignon coupé en deux
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 250 g de maroilles en morceaux
  • 1 c. à café de fécule de maïs
  • 100 g de bière brune
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 500 g d'eau
  • 2 magrets de canard avec la peau

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 705 mg
Białko 31.9 g
Kalorie 2557.1 kJ / 611.2 kcal
Tłuszcz 48.9 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 26.6 g
Węglowodany 10.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...