Magret de canard au maroilles et à la bière
TM6 TM5 TM31

Magret de canard au maroilles et à la bière

4.5 (10 ocen)

Składniki

  • 1 oignon, coupé en deux
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 250 g de maroilles, en morceaux
  • 1 c. à café de fécule de maïs
  • 100 g de bière brune
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 500 g d'eau
  • 2 magrets de canard avec la peau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2557.1 kJ / 611.2 kcal
Białko
31.9 g
Węglowodany
10.1 g
Tłuszcz
48.9 g
Tłuszcz nasycony
26.6 g
Błonnik
1.2 g
Sód
705 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy