Ficelles picardes au jambon et au fromage

Ficelles picardes au jambon et au fromage

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de champignons de Paris frais en lamelles
  • 20 g de beurre
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 450 g de lait
  • 40 g de farine de blé complet
  • de la noix de muscade en poudre
  • 4 galettes de sarrasin de grande taille
  • 400 g de jambon cuit (4 tranches)
  • 200 g de fromage râpé et un peu pour gratiner
  • ciboulette, séchée et ciselée pour la finition

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1410.1 mg
Białko 38.5 g
Kalorie 2307.8 kJ / 551.6 kcal
Tłuszcz 36.9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 21.7 g
Węglowodany 21.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...