Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 80 g de jambon serrano, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de petits pois en conserve, rincés et égouttés
- 8 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de sel
- 6 œufs
- 500 g d'eau
- 1 baguette, coupée en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1198.4 kJ / 286.4 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 32.7 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 842.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Riz au poulet et chorizo
35min
Œuf poché sauce poulette
35min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Flan de poireau et pancetta
35min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30min
Œuf mollet, crème de champignon
25min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 godz. 10 min
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
Cake jambon et boursin
50min