Œuf cocotte aux petits pois et jambon
TM6 TM5 TM31

Œuf cocotte aux petits pois et jambon

3.9 (18 ocen)

Składniki

  • 60 g d'oignon, coupé en deux
  • 80 g de jambon serrano, coupé en morceaux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 300 g de petits pois en conserve, rincés et égouttés
  • 8 pincées de poivre moulu
  • 2 pincées de sel
  • 6 œufs
  • 500 g d'eau
  • 1 baguette, coupée en tranches

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1198.4 kJ / 286.4 kcal
Białko
16.2 g
Węglowodany
32.7 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Błonnik
3 g
Sód
842.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy