Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Ragoût de veau à l'asturienne
TM6

Ragoût de veau à l'asturienne

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 70 g d'huile d'olive
  • 3 gousses d'ail
  • 500 g de côte de veau, désossée, détaillée en cubes (3 cm) et préalablement essuyés avec du papier absorbant
  • 100 g de vin blanc
  • 150 g d'oignons, coupés en deux
  • 10 g de farine de blé
  • 70 - 80 g de jambon cru, détaillé en dés
  • 1 c. à soupe de paprika
  • 400 g de bouillon de viande
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 600 - 700 g de mélange de légumes surgelés
  • 4 œufs durs, coupés en quartiers

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2557 kJ / 611 kcal
Białko
41.8 g
Węglowodany
13.8 g
Tłuszcz
28.7 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Błonnik
5.3 g
Sód
1026.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy