Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de vinaigre balsamique blanc
- 240 g de sauce de soja
- 240 g de boisson au cola
- 140 g sirop d'érable
- 220 g de sauce barbecue maison (voir « Conseil(s) »)
- 120 g de concentré de tomate
- 30 g de miel
- 1 c. à soupe de sauce au piment, type Tabasco®
- 3000 g d'épaule de porc, désossée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2911.4 kJ / 695.8 kcal
- Białko
- 45.1 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 45.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 1507.8 mg
Alternatywne przepisy
Mac and cheese
35min
Ribs de porc sauce aigre-douce
40 min
Okonomiyaki
50min
Porc katsu avec vinaigrette au wasabi, pommes de terre au four et salade au chou blanc
50min
Ravioli au porc haché et bouillon
40 min
Shaomai au porc et aux crevettes
1h 30min
Travers de porc sauce barbecue
4h 25min
Beurre bordelais
30 min
Porc au caramel, petits pois et riz
1h 10min
Tartinable de poulet au curry breton
20 min
Hot dog au bœuf haché et sauce barbecue
3 godz. 45 min
Rougail saucisse et riz
50min