Soupe de panais au pain d'épices

Soupe de panais au pain d'épices

4.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 c. à soupe d'huile de noisette
  • 800 g d'eau
  • 800 g de panais coupés en morceaux
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 4 tranches de pain d'épices
  • 20 g de beurre
  • 50 g de crème fraîche
  • 20 g de graines de tournesol

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 256.9 kcal / 1075 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 39.4 g
Błonnik 10.6 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 140.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...