
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de carottes coupées en morceaux
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 10 g d'huile
- 5 g de paprika fumé, moulu
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- 100 g de haricots rouges en conserve égouttés
- 150 g de grains de maïs en conserve égouttés
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 4 brins de persil frais ciselés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 133.3 kcal / 557.5 kJ
- Białko
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Węglowodany
- 16.3 g
- Błonnik
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Sód
- 845.3 mg