Poêlée de crosnes aux shitakés, magret au poivre

Poêlée de crosnes aux shitakés, magret au poivre

4.8 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de champignons shiitaké frais émincés
    200 g
  • d'eau
    500 g
  • de crosnes nettoyés, rincés et arrosés de jus de citron (voir "Conseil(s)")
    400 g
  • de marrons entiers, épluchés, en conserve
    200 g
  • magrets de canard avec la peau
    2
  • sel
  • poivre mignonnette
  • de persil frais, équeutés et ciselés
    4 brins

Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 66 kcal / 2769 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...