Wersje kompatybilne
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g brown onion, cut into quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)
- 600 g water
- 200 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 200 g zucchini, cut into slices (7-10 mm)
- 150 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut into small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2607 kJ / 622 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 12.4 g
Alternatywne przepisy
Colourful quinoa salad
40min
Tempeh bolognaise
30min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Spelt and chicken salad
1h 15min
Mushroom quinotto
30min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Salmon rice bowl (gut health)
45min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Israeli couscous salad
1h
Risoni salad with artichoke and feta
25min