
Urządzenia i Akcesoria
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
brown onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots cut into slices (5 mm)200 g
-
zucchini cut into slices (7-10 mm)200 g
-
red capsicum cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
frozen green peas100 g
-
feta cheese cut into small cubes (5 mm)200 g
-
fresh flat-leaf parsley (opcjonalnie) chopped, for garnishing2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
622 kcal /
2607 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
12.4 g