Urządzenia i Akcesoria
Saffron and cardamom poached pears
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
70.2 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1795.9 kJ /
429.3 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 godz. 10 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Spiced red wine pears
45 min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 godz. 20 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Steamed ginger puddings
40 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min