Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
eschalots30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut into sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)½ tsp
-
juniper berries (opcjonalnie)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
unsalted butter20 g
-
gluten free cornflour1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Beef stroganoff
35 min
Creamy turkey stew (TM5)
3 godz. 50 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Beef "Burgundy"
40 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Pork fillet with mustard
35 min