Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla, en trozos
- 100 g de zanahoria, en rodajas (3 mm)
- 100 g de rama de apio, en rodajas (3 mm)
- 50 g de aceite de oliva
- 40 g de puré de tomate
- 2 cditas paprika
- 400 g de agua
- 1 cda caldo en pasta
- ½ cdita sal, más para sazonar
- 2 pizcas pimienta negra recién molida, más para sazonar
- 1200 g de alubias enlatadas, escurridas
- 4 cdas hoja de perejil fresco
- 100 g de yogur griego
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2033.8 kJ / 486.1 kcal
- Białko
- 23.1 g
- Węglowodany
- 70.9 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 16.7 g
- Sód
- 375.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de queso
40 Min
Sopa de lentejas
1 Std. 30 Min
Sopa Thenthuk
1 Std.
Sopa de garbanzos con nopales
50 Min
Sopa de habas
2 Std.
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45 Min
Sopa de frijol con quinoa
1 Std.
Arroz con tomate y verduras
1 Std. 15 Min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 Min
Sopa Húngara de hongos
30 Min
Tarta de papas y champiñones
1 Std. 20 Min
Muffins de camote con nueces
1 Std.