Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aderezo
- 20 g de hojas de perejil fresco
- 90 g de aceite de oliva
- 55 g de vinagre de vino tinto
- ¾ cdita de comino en polvo, al gusto
- ½ - 1 cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta negra molida
Ensalada
- 350 g de garbanzos cocidos (ver receta)
- 150 g de pepino, con piel, sin semillas y en trozos
- 150 g de jitomate cherry, en mitades
- 50 g de cebolla morada, en rebanadas finas
- 1 aguacate, en cubos
- Wartości odżywcze
- na 8 porciones
- Kalorie
- 6678 kJ / 1590 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 123 g
- Tłuszcz
- 113 g
- Błonnik
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada fresca de quinoa
25 min
Ensalada de ejotes navideños
1h 10min
Ensalada de quinoa
25 min
Ensalada Italiana
40min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Ensalada de garbanzos y cuscús
30min
Ensalada Niçoise
1h
Aguacates rellenos de atún
20 min
Taboule de coliflor
15min
Ensalada de elote con pimientos, estilo Tex-Mex
1h
Ensalada de garbanzo
10 min
Ensalada de aguacate y queso mozzarella
20 min