Wersje kompatybilne
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 400 - 500 g de champiñones, en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 84 kJ / 20 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Cebolla picada (100-200 g)
5min
Cebolla picada (30-70 g)
5min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 Min
Poro sofrito 200 g
20 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25 Min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 Min
Champiñones en cuartos (200-300 g) en cestillo
15min
Cebolla picada
5min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min