Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite de oliva
- 50 g de jitomate deshidratado, en rebanadas de 1 cm
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de hojas de espinaca fresca
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- 1 limón amarillo, en trozos
- 4 cditas de piñones, tostados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 465.7 kJ / 557.6 kcal
- Białko
- 22.3 g
- Węglowodany
- 94.6 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 10.7 g
- Sód
- 776.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas estofadas
9h
Espagueti a la boloñesa
50min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40 min
Garbanzos con espinacas
1h 10min
Macarrones boloñesa
40 min
Espagueti con pan, anchoas y aceite de cayena
40 min
Pollo al curry de coco con arroz
45 min
Macarrones boloñesa
40 min
Arroz basmati a las hierbas con pollo
35min
Cocción de arroz basmati
35min
Cocción arroz basmati (200 g)
35min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 min