Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de zanahoria, en trozos
- 1 echalot, pelado y en mitades
-
6 - 8
hojas de albahaca frescas
lub 1 cdita de albahaca seca - 30 g de aceite de oliva
-
200
g de salchicha de Andouille, en trozos
lub 200 g de salchicha de su elección (p. ej. salchicha ahumada de res, polaca, Viena, etc.) - 700 g de agua
- 2 cditas de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ½ cdita de sal
- 320 g de pasta corta seca
- 200 g de lentejas, escurridas
- 10 g de vinagre balsámico
- 3 - 4 pizcas de pimienta negra molida
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Białko
- 23.2 g
- Węglowodany
- 66.7 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 7.4 g
- Sód
- 684.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta a la boloñesa de hongos
20 Min
Tagliatelle de brócoli
15 Min
Milanesas de res
1 Std. 40 Min
Estofado polaco de cazador Podhale (Bigos)
1 Std. 40 Min
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30 Min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1 Std. 30 Min
Frittata de pollo
35 Min
Sopa de frijol con quinoa
1 Std.
Coliflores gratinadas
25 Min
Macarrones boloñesa
40 Min
Papa rellena de chorizo vegetariano
1 Std. 15 Min
Pasta gratinada con coliflor y queso ahumado
1 Std.