Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 1 cdita de sal
- 500 g de papa, peladas y en rodajas
- 500 g de coliflor, sólo los ramilletes
- 50 g de cebolla
- 25 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 100 g de aceite de oliva
- 25 g de vinagre de jerez
- 30 g de granos de elote, enlatados, escurridos
- 75 g de pimiento rojo, pelados y en tiras
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1092 kJ / 260 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas estofadas
9h
Ensalada de betabel
1j 10 menit
Champiñones salteados al ajillo
25 min.
Sopa de aprovechamiento
40 min
Nabos al vapor (700-1000 g)
40 min
Botana de atún ahumado
10 min.
Ensalada de coles de bruselas
35p
Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate
20p
Rajas con elote
20p
Coliflor gratinada
55min
Coliflores gratinadas
25 min.
Ensalada de colifor
40 min