Urządzenia i Akcesoria
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Spice rub
-
ground black pepper¼ tsp
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
sea salt1 tsp
-
pork rib racks (approx. 2kg)4
Basting sauce
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder2 tsp
-
rice wine vinegar80 g
-
brown sugar120 g
-
soy sauce100 g
-
cornflour2 tsp
-
water70 g
-
sesame oil2 tsp
Jacket potatoes
-
potatoes Sebago or other starchy potatoes, skin on4
-
sea salt to season
Cheesy coleslaw
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube300 g
-
red cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube300 g
-
red onion (approx. ½ onion)50 g
-
carrot trimmed and peeled180 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)120 g
-
fresh chives plus extra to serve5 sprigs
-
mayonnaise (see Tip)200 g
-
apple cider vinegar60 g
-
sour cream to serve
-
ground black pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2866.7 mg
Białko
112.5 g
Kalorie
8423.6 kJ /
2013.3 kcal
Tłuszcz
134.3 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
40.6 g
Węglowodany
90.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
BBQ Seasoning
10 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Indonesian white spice paste
35 min
Spiced meatball soup (Bakso)
2 godz. 25 min
Madurese Chicken Satay
1 godz. 30 min
Creamed pāua soup
1 godz.
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 godz. 30 min
Retro prawn cocktail
20 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min