Urządzenia i Akcesoria
Steamed chocolate cake and poached pears
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Chocolate ganache filling
-
dark chocolate broken into small pieces200 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Chocolate cake
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease120 g
-
plain flour plus extra to dust100 g
-
Beurre Bosc pears ripe but firm, peeled, cored and cut into quarters3
-
cinnamon quill1
-
eggs separated4
-
sugar100 g
-
dark chocolate broken into small pieces120 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
Poached pears
-
water1000 g
-
white sugar100 g
-
lemon juice20 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
whipped cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
155.8 mg
Białko
12 g
Kalorie
3872.5 kJ /
925.5 kcal
Tłuszcz
55.9 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
32.8 g
Węglowodany
95.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy lamb hotpot
2 godz.
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 godz. 20 min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Turmeric chicken bone broth
6 godz. 10 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
Sugar-free layered lamingtons
55 min
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10 min