Boulangère potatoes

Boulangère potatoes

4.0 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions

Składniki

  • water
    400 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    40 g
  • Royal Blue potatoes peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
    1200 g
  • brown onions cut into halves
    2
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • unsalted butter cut in small pieces
    2 tbsp
  • fresh sage leaves only
    20
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 148.9 kcal / 623 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 24.8 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 79.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...