Urządzenia i Akcesoria
Boulangère potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions
Składniki
-
water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)40 g
-
Royal Blue potatoes peeled and cut into pieces that fit through feeder tube1200 g
-
brown onions cut into halves2
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
unsalted butter cut in small pieces2 tbsp
-
fresh sage leaves only20
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
79.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
623 kJ /
148.9 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No fail mash potato
20 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Family Meatloaf
1 godz. 10 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Pizza in Bianco
1 godz. 20 min
Brown rice
50 min
Traditional minestrone
45 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Traditional sausage rolls
50 min