Urządzenia i Akcesoria
Boulangère potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions
Składniki
-
water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)40 g
-
Royal Blue potatoes peeled and cut into pieces that fit through feeder tube1200 g
-
brown onions cut into halves2
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
unsalted butter cut in small pieces2 tbsp
-
fresh sage leaves only20
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
79.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
623 kJ /
148.9 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Beetroot salad
10 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 godz. 30 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
French onion dip
45 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min