
Urządzenia i Akcesoria
Boulangère potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions
Składniki
-
water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)40 g
-
Royal Blue potatoes peeled and cut into pieces that fit through feeder tube1200 g
-
brown onions cut into halves2
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
unsalted butter cut in small pieces2 tbsp
-
fresh sage leaves only20
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
148.9 kcal /
623 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
24.8 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
79.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Boiled pasta
20 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
30 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
No fail mash potato
20 min
Italian sandwich Rolls
2 godz. 45 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min