Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 1200 g Royal Blue potatoes, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 brown onions, cut into halves
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 tbsp unsalted butter, cut in small pieces
- 20 fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 623 kJ / 148.9 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 79.8 mg
Alternatywne przepisy
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Chinese-style chicken
25 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min