Urządzenia i Akcesoria
Boulangère potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions
Składniki
-
water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)40 g
-
Royal Blue potatoes peeled and cut into pieces that fit through feeder tube1200 g
-
brown onions cut into halves2
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
unsalted butter cut in small pieces2 tbsp
-
fresh sage leaves only20
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
79.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
623 kJ /
148.9 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Beef stock paste
3 godz.
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 godz.
Rich tomato relish
2 godz. 15 min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Spinach and leek frittata
40 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Filo chicken pie
45 min