Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 1200 g Royal Blue potatoes, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 brown onions, cut into halves
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 tbsp unsalted butter, cut in small pieces
- 20 fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 623 kJ / 148.9 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 79.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15 min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10 min.
Cheese and bacon rolls
2sa
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Chinese-style chicken
25 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa 10 dk
Creamy beef curry
1h 15min
Shredded Lamb ragù
1h 25 min