Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken glaze
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp dark soy sauce
Chicken marinade and rice
- 4 skinless chicken thigh fillets
- 2 tbsp mirin
- 1 tbsp dark soy sauce
- 1 tbsp light soy sauce
- ⅛ tsp cayenne pepper
- 2 garlic cloves
- 300 g white basmati rice
- 1000 g liquid chicken stock (see Tips)
- olive oil spray
- 200 g daikon, cut into matchsticks
- 100 g frozen edamame beans, defrosted and podded
- 100 g snow peas, cut into slices
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
- fresh coriander leaves, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2575.3 kJ / 615.5 kcal
- Białko
- 39.3 g
- Węglowodany
- 72.7 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1248.4 mg
Alternatywne przepisy
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1 godz. 15 min
Chicken in chipotle sauce
40 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1hod.
Korean fried chicken
4 Std.
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min