Sticky chicken with infused rice and daikon
TM6 TM5

Sticky chicken with infused rice and daikon

4.5 (17 ocen)

Składniki

Chicken glaze

  • 1 tbsp brown sugar
  • 2 tbsp dark soy sauce

Chicken marinade and rice

  • 4 skinless chicken thigh fillets
  • 2 tbsp mirin
  • 1 tbsp dark soy sauce
  • 1 tbsp light soy sauce
  • ⅛ tsp cayenne pepper
  • 2 garlic cloves
  • 300 g white basmati rice
  • 1000 g liquid chicken stock (see Tips)
  • olive oil spray
  • 200 g daikon, cut into matchsticks
  • 100 g frozen edamame beans, defrosted and podded
  • 100 g snow peas, cut into slices
  • 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
  • fresh coriander leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2575.3 kJ / 615.5 kcal
Białko
39.3 g
Węglowodany
72.7 g
Tłuszcz
17.9 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Błonnik
4 g
Sód
1248.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy