
Urządzenia i Akcesoria
Sticky chicken with infused rice and daikon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Chicken glaze<br>
-
brown sugar1 tbsp
-
dark soy sauce2 tbsp
Chicken marinade and rice
-
skinless chicken thigh fillets4
-
mirin2 tbsp
-
dark soy sauce1 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
cayenne pepper⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
white basmati rice300 g
-
liquid chicken stock (see Tips)1000 g
-
olive oil spray
-
daikon cut into matchsticks200 g
-
frozen edamame beans defrosted and podded100 g
-
snow peas cut into slices100 g
-
fresh long red chilli cut into thin slices, to garnish1
-
fresh coriander leaves to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
615.5 kcal /
2575.3 kJ
Białko
39.3 g
Tłuszcz
17.9 g
Węglowodany
72.7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Sód
1248.4 mg