Braised Lamb Shanks
TM6

Braised Lamb Shanks

4.6 (89 ocen)

Składniki

  • 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tablespoon
  • 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
  • 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
  • 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
  • 2 tsp cornflour
  • 100 g water
  • 200 g red wine
  • 60 g balsamic vinegar
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 50 g tomato paste
  • 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 2 tsp dried oregano
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1550 g lamb shanks (approx. 4)
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
5255 kJ / 1259 kcal
Białko
79 g
Węglowodany
64 g
Tłuszcz
71 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy