Urządzenia i Akcesoria
Braised Lamb Shanks
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus an extra 1 tablespoon20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
cornflour2 tsp
-
water100 g
-
red wine200 g
-
balsamic vinegar60 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
dried oregano2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
lamb shanks (approx. 4)1550 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
79 g
Kalorie
5255 kJ /
1259 kcal
Tłuszcz
71 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages
40 min
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Mashed potatoes for two
30 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
No fail mash potato
20 min