Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tablespoon
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tsp cornflour
- 100 g water
- 200 g red wine
- 60 g balsamic vinegar
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1550 g lamb shanks (approx. 4)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5255 kJ / 1259 kcal
- Białko
- 79 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 71 g
Alternatywne przepisy
Apricot Chicken
35 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1hod. 10min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Family Meatloaf
1hod. 10min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Traditional sausage rolls
50 Min