Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
TM6 TM5 TM31

Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois

4.1 (7 ocen)

Składniki

  • 10 brins de persil frais
  • 60 g de pain rassis
  • 6 filets d'anchois en saumure
  • 3 gousses d'ail
  • 700 g de chou-fleur, en bouquet
  • 100 g de pommes de terre, coupés en morceaux
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café d'huile d'olive

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
598.2 kJ / 143 kcal
Białko
8.1 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Błonnik
5.7 g
Sód
482.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy