Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois

Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois

3.8 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 10 brins de persil frais
  • 60 g de pain rassis
  • 6 filets d'anchois en saumure
  • 3 gousses d'ail
  • 700 g de chou-fleur en bouquet
  • 100 g de pommes de terre coupés en morceaux
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 143 kcal / 598.2 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 482.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...