Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'eau
- 300 g de champignons frais, coupés en quartiers ou en tranches
-
40
g d'huile végétale
lub 40 g d'huile d'olive - 25 g d'amandes crues
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- ¼ - ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 3 - 4 traits de jus de citron fraîchement pressé
- persil frais, haché pour le service
- baguette, pour le service
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1217.9 kJ / 291.1 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 26.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 591 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade détox au fenouil, avocat et pamplemousse
15 Min
Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons
1sa
Poires gratinées bleu et noisettes
30 Min
Salade de concombre à l'aneth
10 Min
Granité basilic
Brak ocen
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30 Min
Gaspacho de carotte
1 godz. 40 min
Tartinade aux champignons
30 Min
Salade thaïe, vinaigrette aux cacahuètes
30 Min
Porridge salé à l'avocat et à l'œuf
30 Min
Tapenade olives noires et pruneaux
10 Min
Salade de brocoli, poivron rouge et pignons
10 Min