Velouté de roquette, pommes de terre et œuf mollet
TM6 TM5 TM31

Velouté de roquette, pommes de terre et œuf mollet

3.7 (7 ocen)

Składniki

  • 100 g d'oignon, coupé en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 400 g de pommes de terre, en cubes
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 125 g de roquette
  • 800 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 œufs
  • ½ botte de persil frais, ciselée

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
842 kJ / 201 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy