Tartare de daurade à la vanille

4.8 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de filets de daurade, sans peau et désarêtés préalablement congelés pendant 2-3 heures (voir "Conseil(s)")
  • 50 g d'échalotes
  • 8 brins de coriandre fraîche
  • 40 g de jus de citron
  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre moulu
  • les graines d'1 gousse de vanille
  • 1 avocat détaillé en dés
  • 1 mangue détaillée en dés
  • 4 brins de coriandre fraîche effeuillés
  • fleur de sel pour la finition
  • huile d'olive pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 693.6 kcal / 2901.9 kJ
Białko 28.7 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 21.7 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 243.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...