
Urządzenia i Akcesoria
Crème de chou, morue, lardons et fromage de chèvre
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
4 portions
Składniki
La veille
-
de morue salée300 g
Le jour même
-
chou vert (800 g env.)1
-
de beurre20 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
-
de poivre moulu2 pincées
-
de lardons fumés100 g
-
fromage de chèvre sec, coupé en morceaux1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
523.3 kcal /
2177.3 kJ
Białko
32.5 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
8.3 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
1902.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°34
47 Przepisów
Francja
Francja