Wersje kompatybilne
Crème de chou, morue, lardons et fromage de chèvre
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 300 g de morue salée
Le jour même
- 1 chou vert (800 g env.)
- 20 g de beurre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre moulu
- 100 g de lardons fumés
- 1 fromage de chèvre sec, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2177.3 kJ / 523.3 kcal
- Białko
- 32.5 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Tłuszcz nasycony
- 25 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 1902.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
1 Std. 10 Min
Curry de dinde à l’indienne et céleri-rave
35min
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1 Std. 20 Min
Pain aux pommes de terre sans gluten
2 Std. 30 Min
Papillote de thon dans une feuille de chou
55 min
Flan de carotte, gouda et cumin
50min
Farci charentais
2h
Poulet roulé aux herbes et petits pois aux lardons
50min
Nouilles de carotte et pesto de fanes
50min
Crumble d'endives au roquefort
1 godz. 5 min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35 min
Pizza italienne, pâte au chou-fleur
1 Std.