Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de parmesan
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 320 g de riz vénéré
- 680 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 4 filets de cabillaud ou filets de morue (voir Conseil)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de mascarpone
- 10 g de charbon actif en poudre (voir Conseil)
- 10 g de coriandre fraîche, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2547.8 kJ / 605 kcal
- Białko
- 40.3 g
- Węglowodany
- 61.5 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 479.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pommes de terre rissolées
20 min
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2hod.
Pain toupie rapide
40min
Starmix - C
1h
Dip au fromage végan
Pas d’évaluation
Couronne glacée meringue-framboise
Pas d’évaluation
Mayonnaise au pavot
5min
Glace marbrée vanille chocolat café
11h 30min
Confiture de fraises et de fleurs de sureau
35min
Nouilles aux œufs chinoises
1h
Pain rapide
1h 15min
Sorbet au melon
10min