Cabillaud et riz vénéré

Cabillaud et riz vénéré

2.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 70 g de parmesan
  • 70 g d'échalotes
  • 15 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz vénéré
  • 680 g d'eau
  • 140 g de vin blanc
  • 4 filets de cabillaud ou filets de morue (voir Conseil)
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 30 g de mascarpone
  • 10 g de charbon actif en poudre (voir Conseil)
  • 10 g de coriandre fraîche pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 479.3 mg
Białko 40.3 g
Kalorie 2547.8 kJ / 605 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 61.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...