Urządzenia i Akcesoria
Cuisson du millet
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
300 - 400 g de grains de millet
-
600 - 800 g d'eau
-
20 - 35 g d'huile végétale
-
½ - 1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
408.3 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
1258.3 kJ /
300 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
45.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode rice cooker
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Salade de quinoa avec vinaigrette aux fraises
25 min
Taboulé de chou-fleur
10 min
Cuisson de l'épeautre perlé
35 min
Cuisson de l'épeautre complet
35 min
Cuisson du boulgour moyen
35 min
Lait d’amandes (Métrique)
1 godz. 20 min
Lait de riz brun (Métrique)
10 min
Lait D'Avoine (Métrique)
1 godz. 10 min
Pâte brisée vegan
45 min
Pain de mie
3 godz.
Sauté de brocolis
15 min
Pain aux cinq graines
50 min