Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de sirop d'agave
- 140 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
Le jour même
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 15 g de sucre vanillé maison
- 50 g d'amandes effilées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1609 kJ / 387 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 22.5 g
- Tłuszcz
- 28.3 g
- Błonnik
- 4.2 g
Alternatywne przepisy
Chakchouka aux œufs
50 Min
Glace à la violette
12u.
Pain cocotte
2h 20 min
Ravioles à la roquette et minibrochettes jambon-mozza
1 Std. 30 Min
L'histoire Vorwerk
5 min
LEAB - B
Brak ocen
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3小时 45 分钟
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Chouquettes du goûter
35min
Ficelle de pain
4h 5min
Riz frit aux légumes, omelette et crevettes
50 Min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50 Min