Urządzenia i Akcesoria
Shiitake Teriyaki Dippers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
light soy sauce50 g
-
light brown sugar35 g
-
water hot260 g
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder3 tsp
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
-
plain flour115 g
-
dairy-free milk of choice220 g
-
onion powder2 tsp
-
fresh shiitake mushrooms halved if large450 g
-
panko breadcrumbs150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
523.4 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1527 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
74.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Vegan Burgers
45 min
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 godz.
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 godz. 20 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Mushroom Risotto
30 min