Urządzenia i Akcesoria
Shiitake Teriyaki Dippers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
light soy sauce50 g
-
light brown sugar35 g
-
water hot260 g
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder3 tsp
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
-
plain flour115 g
-
dairy-free milk of choice220 g
-
onion powder2 tsp
-
fresh shiitake mushrooms halved if large450 g
-
panko breadcrumbs150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
523.4 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1527 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
74.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seitan Chilli
25 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Vegan Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Chickpea Pancakes
20 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min