Urządzenia i Akcesoria
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
water30 g
-
lemon juice15 g
-
tahini20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
olive oil75 g
-
courgette cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
red pepper cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
wheat flour tortilla (Ø 22 cm)4
-
red onion thinly sliced, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
795.4 mg
Białko
10 g
Kalorie
1879.8 kJ /
449.3 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chopped Asian Salad
20 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Caprese Omelette
30 min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.