Urządzenia i Akcesoria
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
water30 g
-
lemon juice15 g
-
tahini20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
olive oil75 g
-
courgette cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
red pepper cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
wheat flour tortilla (Ø 22 cm)4
-
red onion thinly sliced, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
795.4 mg
Białko
10 g
Kalorie
1879.8 kJ /
449.3 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1h 10min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Shakshuka in the Varoma
30min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Macadamia Chocolate Cookies
45min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min