Urządzenia i Akcesoria
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
water30 g
-
lemon juice15 g
-
tahini20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
olive oil75 g
-
courgette cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
red pepper cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
wheat flour tortilla (Ø 22 cm)4
-
red onion thinly sliced, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
795.4 mg
Białko
10 g
Kalorie
1879.8 kJ /
449.3 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Pear Twists on Chocolate Custard
30min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8h
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3h 10min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min