Urządzenia i Akcesoria
Patatas Bravas with Aioli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves4
-
Dijon mustard½ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)3 Tbsp
-
apple cider vinegar1 Tbsp
-
salt plus ½ tsp, or to taste1 pinch
-
red onions quartered60 g
-
olive oil10 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired, cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)800 - 850 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
329.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1508 kJ /
360.7 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Neapolitan Pizza
9 godz.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min