Patatas Bravas with Aioli
TM6

Patatas Bravas with Aioli

4.2 (12 ocen)

Składniki

  • 250 g sunflower oil
  • 4 garlic cloves
  • ½ tsp Dijon mustard
  • 3 Tbsp aquafaba (tinned chickpea liquid)
  • 1 Tbsp apple cider vinegar
  • 1 pinch salt, plus ½ tsp, or to taste
  • 60 g red onions, quartered
  • 10 g olive oil
  • 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired, cut in pieces
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 100 g water
  • 1 pinch ground cayenne pepper
  • 1 pinch smoked paprika
  • 800 - 850 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1508 kJ / 360.7 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
43.6 g
Tłuszcz
19.4 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Błonnik
6.3 g
Sód
329.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy