Urządzenia i Akcesoria
Patatas Bravas with Aioli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves4
-
Dijon mustard½ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)3 Tbsp
-
apple cider vinegar1 Tbsp
-
salt plus ½ tsp, or to taste1 pinch
-
red onions quartered60 g
-
olive oil10 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired, cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)800 - 850 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
329.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1508 kJ /
360.7 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled Red Onions
1 godz. 50 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Strawberries and Cream
20 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Chilled Chocolate Orange Tart
6 godz. 25 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min