Urządzenia i Akcesoria
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
chorizo peeled, sliced (5 mm)200 g
-
large raw prawns, peeled300 g
-
fresh baby spinach125 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
quick polenta (5-8 minutes cooking time)200 g
-
boiling water750 g
-
milk250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil1 Tbsp
-
unsalted butter diced60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1480 mg
Białko
40 g
Kalorie
2816 kJ /
675 kcal
Tłuszcz
39 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 godz. 25 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.