Urządzenia i Akcesoria
Vegan Spanish Omelette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
gram flour60 g
-
maize flour60 g
-
water200 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
white wine vinegar1 tsp
-
fine sea salt to taste¾ - 1 tsp
-
onions quartered200 g
-
olive oil200 g
-
potatoes peeled, sliced (3-4 mm)500 - 600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
459.3 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1035.4 kJ /
247.5 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
50 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Gnocchi with Courgettes
20 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Apple Tart
1 godz.
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Seitan Chilli
25 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min