Urządzenia i Akcesoria
Pollock and Spinach Lasagne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
pollock fillets sliced (1 cm)500 g
-
lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt1 ¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
sun-dried tomatoes in oil drained30 g
-
frozen chopped spinach thawed, drained300 g
-
ground black pepper¾ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
plain flour70 g
-
milk650 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
dried lasagne pasta sheets12
-
mozzarella sliced (5 mm)120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.7 g
Kalorie
2066 kJ /
494 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Chicken and Barley Stew
50 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min