Pollock and Spinach Lasagne

Pollock and Spinach Lasagne

4.7 36 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • pollock fillets sliced (1 cm)
    500 g
  • lemon juice
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    1 ¾ tsp
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • sun-dried tomatoes in oil drained
    30 g
  • frozen chopped spinach thawed, drained
    300 g
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    40 g
  • plain flour
    70 g
  • milk
    650 g
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • dried basil
    ½ tsp
  • dried lasagne pasta sheets
    12
  • mozzarella sliced (5 mm)
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 494 kcal / 2066 kJ
Białko 35.7 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 47.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...