Urządzenia i Akcesoria
Pollock and Spinach Lasagne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
pollock fillets sliced (1 cm)500 g
-
lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt1 ¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
sun-dried tomatoes in oil drained30 g
-
frozen chopped spinach thawed, drained300 g
-
ground black pepper¾ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
plain flour70 g
-
milk650 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
dried lasagne pasta sheets12
-
mozzarella sliced (5 mm)120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.7 g
Kalorie
2066 kJ /
494 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Creamed Cod
45 min
Veracruz Fish
30 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min