Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g pollock, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chopped spinach, frozen, thawed, drained
- ¾ tsp ground black pepper
- 40 g butter, diced, plus extra for greasing
- 70 g plain flour
- 650 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp dried basil
- 12 dried lasagne sheets
- 120 g mozzarella, sliced (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2066 kJ / 494 kcal
- Białko
- 35.7 g
- Węglowodany
- 47.3 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sardine and Pea Pilaf
40min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Loaded Potato Waffle
Brak ocen
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Salt Cod Gratin
50min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12sa 20 dk
Seafood Stew with Coconut Milk
35min