Urządzenia i Akcesoria
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Soup and Crispy Flatbread
-
blanched almonds100 g
-
garlic clove1
-
onions (approx. 200 g), quartered2
-
cauliflower (approx. 500 g), cut in florets, stem cut in pieces1
-
olive oil plus extra for drizzling30 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
almond milk600 g
-
water300 g
-
wheat flour tortillas vegan, cut in strips (3 cm)2
-
flaked almonds40 g
-
fine sea salt plus extra for sprinkling2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
lemon unwaxed, finely grated zest and 15 g juice½
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Herb Oil
-
fresh mixed herbs (e.g. flat-leaf parsley, basil, oregano), leaves only, (approx. 15 g)1 bunch
-
garlic clove1
-
olive oil40 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
sugar1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1568 kJ /
374 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Pumpkin and Quince Soup
1 godz.
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min