Urządzenia i Akcesoria
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 slices
Składniki
Pastry
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced75 g
-
water45 g
-
fine sea salt2 pinches
Filling
-
olive oil15 g
-
onions quartered150 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained80 g
-
fresh spinach leaves150 g
-
milk170 g
-
large eggs3
-
ground nutmeg1 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
goat's cheese sliced (1 cm)150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
11.8 g
Kalorie
1330 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 godz. 15 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.