Urządzenia i Akcesoria
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 slices
Składniki
Pastry
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced75 g
-
water45 g
-
fine sea salt2 pinches
Filling
-
olive oil15 g
-
onions quartered150 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained80 g
-
fresh spinach leaves150 g
-
milk170 g
-
large eggs3
-
ground nutmeg1 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
goat's cheese sliced (1 cm)150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
11.8 g
Kalorie
1330 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 godz.
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min